Tarot majstori

Tarot majstori

“Ne zaboravite,  samo onda kada delujete na ispravan način osiguravate delovanje dobre karme.” Jedna od važnih poruka u tarot kartama koja nas vodi ka uravnoteženijem načinu delovanja u stvarnosti i približava dubljem razumevanju sopstvenih postupaka.

Tarot majstori ukazuju na savet

Da li ste u potrazi za preciznim odgovorima ili želite smernice koje će pomoći da delujete na pravi način u sadašnjosti i budućnosti? Jedan od najboljih putokaza za samospoznaju i razumevanje brojnih procesa koji su u skladu sa pravom suštinom je tarot. Tajanstveni simboli unutar ovog ezoteričnog alata vode ka boljoj integraciji i donošenju odluka, odnosno važan su korak u analizi mogućnosti na koje ukazuju istinski tarot majstori. Karte govore kroz jezik posebnih simbola, onda kada ste u potrazi za odgovorima o svemu što se događa i što je nepoznanica u stvarnosti. Svaka karta Velike i Male Arkane koju će protumačiti tarot majstori ukazuju na savet sa kojim se dobija mnogo bolja orjentacija i precizni odgovori na postavljena pitanja.

Činjenica je da mnogi događaji koji oblikuju naš svakodnevni život mogu uzrokovati niz promena i stvoriti neravnotežu u emocionalnom, finansijskom i duhovnom području. Pronaći odgovore i prepoznati prava rešenja zahteva opsežan uvid i znanje koje imaju samo pravi tarot majstori.

Rad sa tarotom omogućava dublji uvid o životu i uvek donosi korisne rezultate. Svaka tehnika koju koriste vrhunski tarot majstori usmerena je za sagledavanje celokupne perspektive i razumevanje svih tokova u onim područjima gde postoje faktori koji ometaju uspeh i prosperitet. Kroz tarot savetovanje koje pružaju tarot majstori može se pristupiti detaljnoj analizi različitih oblasti života i svim specifičnim temama. Istovremeno, unutar ovog ezoteričnog alata nalaze se mnogi odgovori o situacijama, okolnostima, događajima iz prošlosti, sadašnjosti i budućnosti čija objašnjenja daju poznati tarot majstori.

Tarot majstori nude odgovore na nerešene situacije

Iako danas postoje različite metode koje približavaju odgovorima, tarot je ostao najkorišćeniji. Ne samo iz razloga što na najbolji način može približiti nalaženju rešenja, već i mnogobrojnim tehnikama koje u radu koriste vrhunski tarot majstori. U tarot kartama predstavljeni su najvažniji aspekti života i sve ono što moramo naučiti kroz različita iskustva na sudbinskom putu. Poznati tarot majstori pružiće najbolji savet i pomoć u onim područjima života gde vladaju nesuglasice, sentimentalni, poslovni i finansijski problemi. Tarot majstori nude odgovore na nerešene situacije u sadašnjosti i prošlosti. Uz pomoć tarota znaćete kako da prepoznate svoju pravu svrhu duše i dođete do dublje samospoznaje.

Osim samospoznaje, najvažnije polazište u tarotu je rešavanje sumnji i nedoumica, a samim tim buđenje unutrašnje mudrosti u oslobađanju od nepotrebnih energija prošlosti i svih obrazaca stagnacije. U tarotu svaki simbol i arhetip podstiču ka duhovnom rastu i objašnjenju o tome kako ostvariti najdublje želje na jednostavniji način. Detaljan i profesionalni pristup tarotu koji imaju akreditovani tarot majstori nudi bezbroj prednosti uz koje je moguće promeniti kvalitet svog života na bolje. Shvatiti postojeća ograničenja i istražiti sve mogućnosti kako bi se postiglo poboljšanje predstavlja najvažniji korak u postizanju transformacije na sentimentalnom, materijalnom, poslovnom i zdravstvenom planu.

 

  • Lucija / Kod #136




    Tarot savjetnik je slobodan

    Tarot savjetnik je zauzet

    Tarot savjetnik trenutno ne radi

    Tehnike: SUDBINSKE KARTE, ANĐEOSKE PORUKE

    Broj tel: 0901/640-640
    96 RSD/min

  • Vesna / Kod 05




    Tarot savjetnik je slobodan

    Tarot savjetnik je zauzet

    Tarot savjetnik trenutno ne radi

    Tehnike: NUMEROLOGIJA, ANĐEOSKI I LJUBAVNI TAROT, VISAK, YI CHING, KNJIGA PROMJENA MUDROSTI, RUNE, IZRADA RUNSKIH AMAJLIJA

    Broj tel: 0901/640-640
    96 RSD/min

  • Antonela / Kod 117




    Tarot savjetnik je slobodan

    Tarot savjetnik je zauzet

    Tarot savjetnik trenutno ne radi

    Tehnike: TAROT, VISAK

    Broj tel: 0901/640-640
    96 RSD/min

  • Ivančica / Kod 108




    Tarot savjetnik je slobodan

    Tarot savjetnik je zauzet

    Tarot savjetnik trenutno ne radi

    Tehnike: TAROT, KRISTALOTERAPIJA, SUDBINSKE KARTE, TUMAČENJE SNOVA, PORUKE ANĐELA, ASTROLOGIJA

    Broj tel: 0901/640-640
    96 RSD/min