vidovnjaci

Vidovnjaci

Šta je vidovitost? Kako vidovnjaci mogu predvideti budućnost?

Reč “vidovnjak” izvedena od latinske reči “videre” odnosi se na osobu koja može proreći budućnost.

Iako tema vidovitosti vrlo često izaziva brojne polemike, od pamtiveka kroz istoriju su upamćeni mnogi vidovnjaci koji su svojim darom vidovitosti prorekli mnoge događaje.

Još od razdoblja drevne Grčke proroštvo je bilo od velikog značaja. Kao primer se može navesti Pythia sveštenica i proročica Apolonovog hrama koja je sedela na tronošcu, pila iz svetog izvora i uzimala lovorovo lišće nakon čega bi padala u trans i odakle je dobijala vizije.

Za vidovitost se može reći da je predivan i najdragoceniji dar u oblasti ezoteričnih disciplina. Jasnoviđenje ili vidovitost predstavlja jedinstvenu sposobnost da se prime određene poruke putem čula, odnosno osećaja ili emocija.

Ovaj zagonetan, ali facinantan vid predviđanja i proročanstva odnosi se na sposobnost kojom vidovnjaci primaju informacije o predstojećim događajima kroz slike, vizije, snove ili na druge specifične načine. U bogatoj istoriji izdvojili su se mnogi vidovnjaci  koji su svojom sposobnošću predviđanja otkrili mnoge događaje iz budućnosti.

Svi poznati vidovnjaci imali su proročanstva različitih vrsta. Jedan od najpoznatijih vidovnjaka je bio Nostradamus, francuski lekar i astrolog jevrejskog porekla, kome se pripisuju predviđanja vezana za ratove, prirodne katastrofe, iznenadnu smrt pojedinih vladara, događaje u budućnosti. Marie Anne Lenormand takođe je bila jedna od najpoznatijih vidovnjakinja i proročica koja je uz pomoć tarot karti predvidela pad Napoleona.

Poznati vidovnjaci

Pored Nostradamusa i Marie Anne Lenormand, vidovnjaci koji su takođe ostavili veliki trag su Baba Vanga, Edgar Cayce, Jeane Dixon, kao i mnogi drugi koji su imali sposobnost otkrivanja događaja i predviđanja budućnosti.

Svi vidovnjaci predstavljaju stručnjake koji kroz svoju energiju i intuiciju imaju sposobnost da vide slike ili događaje iz prošlosti, sadašnjosti i budućnosti.

Informacije koje vidovnjaci dobiju putem svojih vizija, predosećaja ili snova često su i važna upozorenja na događaje koje će tek uslediti. Svaka vizija koju vidovnjaci imaju prenosi se kroz slike i na taj način se dobija uvid o nekome ili određenoj situaciji.

Neki vidovnjaci uz korišćenje tarota učinkovitije postižu rezultate, posebno kada je to slučaj sa izgubljenim predmetima, uključujući opasnosti, upozorenja koja se odnose za osobu. Vidovnjaci tokom svog svakodnevnog života imaju vizije događaja koje će se tek ostvariti. U tome, njihova intuicija je pojačana što ih vodi i usmerava ka primanju jasnijih vizija.

Vidovnjaci pomažu drugima

U cilju da pomognu drugim ljudima, vidovnjaci svoj dar vidovitosti koriste u najbolje svrhe. Kroz svoje prekrasne darove vidovitosti, vidovnjaci otkrivaju sve blokade na fizičkom i mentalnom planu, pružajući pri tome smernice za ljubav, finansije, zdravlje karijeru.

Predviđanje od strane vidovnjaka je novi vodič za životni put, jer se na taj način dobijaju saveti koji su vam potrebni za donošenje odluka i mogućnost da se krene napred. Vidovnjaci će vas podstaći na svaki sledeći korak vašeg putovanja sa mirom i jasnoćom.

Budući da su svoj talenat vidovitosti dobili rođenjem ili se on razvio tokom godina, vidovnjaci  koriste svoje sposobnosti kako bi pomogli drugim ljudima. Svaka sesija sa vidovnjakom je specifična, bez obzira da li osoba tražu uslugu jasnoviđenja životnih pitanja, povezivanja sa svojim voljenima koji su preminuli u cilju dobijanja isceljujućih poruka ili samo smernica za integrisanje u daljem razvoju. Vidovnjaci imaju poseban dar za povezivanje sa duhovnim svetom, što čini da se dobiju izvanredne intuitivne poruke i smernice.

Danas kada se ljudi suočavaju sa donošenjem brojnih odluka, od onih uobičajenih do vrlo važnih, zaista je od velikog značaja da se naprave najbolji izbori. U tome vidovnjaci imaju važnu i značajnu ulogu, jer pomažu u pronalaženju pravih životnih smernica.

Istinski i pravi vidovnjaci se prepoznaju po svojim posebnim ezoteričnim darovima, učinkovitim i preciznim predviđanjima. Zahvaljujući tim intuitivnim darovima  vidovnjaci mogu videti ono što drugi ne vide i na taj način jasno predočiti na sve situacije iz svakodnevnog života čoveka.

Šta je ono što možemo pitati vidovnjaka tokom sesije?

Pitanja vezana za ljubav: Da li ću upoznati ljubav svog života?  Hoću li imati uspeha u ljubavi? Da li u mojoj ljubavnoj vezi ima dovoljno iskrenosti? Ujedno, vidovnjaci mogu otkriti ono što blokira ljubavni život osobe ili dati odgovore da li je sadašnji partner pravi izbor za brak.

Pitanja vezana za posao i karijeru: Kako da pronađem pravi posao? Na koji način da ostvarim svoje profesionalne ciljeve? Zašto ne mogu lako pronaći posao? Vidovnjaci će tokom sesije pružiti najbolje smernice koje se odnose izbor posla i otkriti način kako da se postigne veći uspeh.

Pitanja vezana za novac: Kako da zaradim više novca? Kako da rešim postojeći finansijski problem? Na koji način da vratim dugove? Budući da je ovo jedo od najčešćih pitanja, vidovnjaci zahvaljujući svom daru vidovitosti uvek upućuju na smernice iz vizija koje se mogu odnositi na otvaranje novih mogućnosti ili drugačije načine postizanja ciljeva.

Pitanja vezana za opštu dobrobit: Kako da budem uspešnija u svim područjima života? Da li mogu očekivati pozitivan pomak u budućnosti? Kako da poboljšam svoje raspoloženje? Da li mogu očekivati lepa iznenađenja u daljoj budućnosti? Vidovnjaci će ovde otkriti sve ono što otvara nove mogućnosti i što će odigrati važnu ulogu u individualnom pomaku pojedinca.

Naši vidovnjaci pomažu ljudima u svakodnevnim životnim izazovima, pružajući pri tom jedinstven način tumačenja situacija i svih uticaja. Ovde smo da vam odgovorimo na mnoga pitanja i pomognemo da napravite pravi izbor koji će vas voditi ka boljem životu.

 • Lucija / Kod #136
  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  Tehnike: SUDBINSKE KARTE, ANĐEOSKE PORUKE

  Broj tel: 0901/640-640
  96 RSD/min

 • Ela / Kod 151
  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  Tehnike: ASTROLOGIJA, TAROT, NUMEROLOŠKI TAROT, VISAK, FENG SHUI NUMEROLOGIJA, ANĐEOSKI BROJEVI, TUMAČENJE SNOVA, RUNE, KRISTALI, REIKI, TERAPIJA BOJAMA, ANĐEOSKE KARTE, ISCJELJIVANJE ANĐEOSKIM ENERGIJAMA

  Broj tel: 0901/640-640
  96 RSD/min

 • Vesna / Kod 05
  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  Tehnike: NUMEROLOGIJA, ANĐEOSKI I LJUBAVNI TAROT, VISAK, YI CHING, KNJIGA PROMJENA MUDROSTI, RUNE, IZRADA RUNSKIH AMAJLIJA

  Broj tel: 0901/640-640
  96 RSD/min

 • Antonela / Kod 117
  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  Tehnike: TAROT, VISAK

  Broj tel: 0901/640-640
  96 RSD/min

 • Mira / Kod 72
  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  Tehnike: TAROT

  Broj tel: 0901/640-640
  96 RSD/min